torsdag 23. februar 2012

This is not a love song 1

.



Jeg tegner fostre for tida, menneskefostre og dyrefostre, men vet ikke helt hva jeg skal bruke tegningene til. Nå er en av dem plassert i blokka mi, for å minne meg på at de finnes.


tirsdag 21. februar 2012

Ny skisseblokk

.



Jeg har ny skisseblokk, riktig pen er den. Det er ikke akkurat en blokk der jeg skal rable streker, heller tanker som er på vei fra strekstadiet mot den formen det skal få. Siden jeg ofte tenker ut lure ting, og så glemmer dem igjen, er det en lur måte å gjøre det på, tror jeg.

Til og med tittel har den fått, blokka mi, "This is not a love song". Så får jeg bare se om det stemmer.
.

mandag 20. februar 2012

Mange røde lastebiler

.







- Hva tror du jeg synes er aller finest her?, spurte jeg mannen min, etter at vi hadde gått en runde på Moderna Museet i Stockholm i fjor.
- Lett spørsmål, sa han, og gikk rett til Annica Karlsson Rixons truckers (red).

Han hadde selvfølgelig rett. Det er sjelden jeg faller pladask for foto, men det gjorde jeg her. Det er noe med mengde, bevegelse og reise - ting jeg liker, og alt på en gang.

Med min forkjærlighet for å fotografere ut av vinduet fra tog i bevegelse, er det klart at jeg ble forelsket i dette, og jeg skulle veldig gjerne sett verket installert på flere måter, som f.eks. her, under overskriften Truckers and other.
.

onsdag 15. februar 2012

Treet mitt, uten briller

.



Jeg har et tre. Et eiketre. Noen ganger tar jeg av meg brillene og ser på det. Når jeg tar av meg brillene, blir verden mykere og litt uklar, og noen ganger ser det nesten ut som tegninger, greinene på treet mitt blir til mye blyantstreker.

Siden jeg ikke er noe særlig god til å fotografere, måtte jeg prøve mange ganger før jeg klarte å få et bilde som viser greinene som jeg ser dem uten briller. Endelig gikk det, og jeg tenker at av og til er verden mye bedre uten briller på...
.